banner

Hvad er en familieadvokat?

breaker.png

Som oftest er det sådan, at situationer, der opstår akut, bliver der taget hånd om. Men de mere generelle og almene juridiske dilemmaer er der mange, der glemmer eller gemmer til ”en anden god gang”. Fordi der ikke er et umiddelbart behov.

Typisk tænker vi: ”Kan jeg ikke bare kontakte en familieadvokat, når jeg skal skilles eller ved dødsfald?” Jo, i princippet. Men du sparer både penge og bekymringer ved at kende din livssituation og ved at vide, hvordan de tørre facts hænger sammen. At du ikke automatisk overtager dit og din partners hus, hvis ikke du står på skødet. At du ikke hæfter for din partners gæld, hvis I bliver skilt. Det og meget mere er rart at vide, når livet går sine egne veje.

 

En familieadvokat er specialiseret advokat, der rådgiver og hjælper private med løsning af juridiske spørgsmål og konflikter. Typisk indenfor familieretlige problemer.

 

Du kan sikre dig, at du får rådgivning af en kvalificeret familieadvokat, hvis du vælger en advokat, der er medlem af den landsdækkende brancheforening Danske FamilieAdvokater. Advokaterne Annette Kyhn-Hansen og Mette Baungaard Hermann hos Familieretskontoret er medlemmer af denne forening.