banner

Gældsrådgivning

breaker.png

Har du mistet overblikket over din økonomi? Er din gæld blevet så stor, at du ikke længere kan overskue at åbne de mange rudekuverter, der kommer ind af brevsprækken? For mange mennesker i denne situation kan dette være et enormt pres, og man får ikke gjort noget ved det i tide. Men det er aldrig for sent at gøre noget ved sin gæld.

Ofte skubber man problemerne foran sig ved eventuelt at låne flere og flere penge til at betale den gamle gæld med – men på et tidspunkt er man nødt til sige stop.

 

Det kan i den forbindelse være en god idé at få en advokat til at se alle papirerne igennem, få styr på, hvad der er af gæld og få taget kontakt til kreditorerne, så de ikke bare fortsætter med at sende rykkere.

 

Hos Familieretskontoret kan du få rådgivning om, hvordan du bedst forholder sig i den konkrete situation, og hvordan du evt. kommer ud af gælden. Vi kan hjælpe dig med at søge gældssanering, og selvom du ikke opfylder betingelserne herfor, er der stadig mange muligheder for at indgå frivillige aftaler med dine kreditorer.

 

Når du overlader din sag til os, skal du ikke længere lægge søvnløs på grund af de mange rykkerbreve, indkaldelser til fogedretten og lign.  Vi vil overtage al kontakt med kreditorerne.

 

At få taget hul på problemet er ofte den halve løsning af det!

 

Hvis du gerne vil ud af dine økonomiske problemer, så kontakt os for en uforpligtende samtale.