banner

Ejendomshandler

breaker.png

Køb af fast ejendom er for de fleste den største økonomiske beslutning, de kommer til at træffe i deres liv. Derfor er god advokatbistand og grundig, juridisk rådgivning i forbindelse med købet af stor betydning.

 

 

Familieretskontoret tilbyder rådgivning i forbindelse med

Køberhandler

Sælgerhandler


Selvsalg


Familiehandler


 

Husk advokatforbeholdet

Det er altid en god idé at opsøge advokatbistand inden underskrift af købsaftalen. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, bør du få indføjet et advokatforbehold i købsaftalen. Advokatforbeholdet er ikke automatisk med i købsaftalen og du skal derfor selv sørge herfor.

 

Advokatforbeholdet betyder, at du ikke er bundet af aftalen, hvis vi efter en detaljet gennemgang af aftalen og dokumenterne ikke kan godkende den ellerhvis vi har fundet noget, der gør det relevant at forhandle en ny pris. Ved at anvende et advokatforbehold får du tid til at rådføre dig om købet, selvom du allerede har skrevet under. Du kan altså stadig nå at fortryde gratis.

 

 

Hvad kan Familieretskontoret hjælpe med?

Gennemgang af handlens dokumenter

I gennemsnit indgår der 150 siders materiale i en bolighandel. Vi gennemgår alle dokumenter lige fra spildevandsplan og tilstandsrapport til servitutter. På den måde slipper du for overraskelser, når du først er flyttet ind.

 

Indhentelse af dokumenter

Hvis handlen er indgået uden bistand ejendomsmægler, er vi behjælpelige med indhentelse af alle relevante dokumenter og fortager alt nødvendigt papirarbejde, inklusive udarbejdelse af købsaftale og digital skøde.

 

Tinglysning og berigtigelse

I Danmark tinglyses bolighandler elektronisk.  Familieretskontoret sørger for alt i forbindelse med tinglysningen.

 

Udarbejdelse af refusionsopgørelse

Vi sørger for at der udarbejdet en opgørelse økonomisk mellemværende pr. overtagelsesdagen mellem køber og sælger.

 

Har du brug for hjælp? Ring 70 22 49 49